Over ons

De Groot Tuinen is een jong bedrijf dat zich richt op alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw tuin. Wij richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

‘Creativiteit, vakkennis en kwaliteit zijn onze kracht!’

Particulier

Een particuliere tuin is belangrijk om rust te scheppen in ons dagelijks drukke bestaan. Het is een plaats waar u zich heerlijk kunt ontspannen, die u dichter bij de natuur brengt en die een veilige speelomgeving voor uw kinderen biedt. Kortom de tuin is de plek om, het hele jaar door, veelzijdig van te genieten.

Zakelijk / overheid

Ook zakelijk gezien is een goed verzorgde tuin belangrijk. Het geeft uw bedrijf een positieve uitstraling en zorgt ervoor dat bezoekers het pand met een prettig gevoel binnenkomen en weer verlaten. Ook werknemers zullen dit gevoel ervaren.

Behalve bedrijven besteden ook zorgcentra vaker aandacht aan groen. Groen geeft vertrouwen en werkt kalmerend op lichaam en geest. Groen wordt geassocieerd met natuur, leven, orde en rust. Het maakt mensen opgewekt, spraakzaam en geeft een gevoel van vrijheid, warmte en gezelligheid.

Uw wens is onze uitdaging!

Bij de Groot Tuinen staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Uw wens is onze uitdaging. Wij staan u graag ter zijde met een persoonlijk advies. Daarnaast zorgen wij graag voor een passend ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.