Vacature Allround Hoveniers (ZZP)

ZZP Hovenier gezocht

 

Ben jij een ZZP Hovenier die een paar dagen in de week beschikbaar is en niet alle dagen alleen wil werken? Wij werken graag met je samen!

 

Functieomschrijving:

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en mooie projecten maken die goed voorbereid zijn, projecten waar een mooi ontwerp voor is gemaakt, goede afspraken zijn gemaakt en werkvoorbereiding top is?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn, maar niet de hele dag alleen werken? Vind je samen werken in een team toch leuker? Hou je eigenlijk wel van een vrijdagmiddagborrel of een personeelsfeest?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en wil je toch graag met een modern machinepark werken? Vind je het fijn als er een vrachtwagen, shovel of minigraver á la minute ter beschikking staat?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en wil je als je ziek bent toch dat het werk doorgaat voor jou klanten? Dat er een team is waar je op kan vertrouwen en kan bouwen en je kan helpen bij allerlei ondernemersvragen?

Interesse in deze vacature?

Nieuwsgierig naar wat we jou te bieden hebben en durf je een samenwerking aan te gaan? Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in!

 

Solliciteer direct!

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Geaccepteerde bestandstypen: docx, pdf.
  • Geaccepteerde bestandstypen: docx, pdf.