Riley Roovers – Stagiaire Outdoor Manager

Begin december hebben we een nieuw talent binnen ons bedrijf! Riley is student aan het Prinsentuin College in Breda en volgt de opleiding Outdoor Manager Buitenruimte. Riley assisteert ons bij het aanleggen en onderhouden van tuinen maar ondersteunt ook bij het ontwerpen en diverse kantoorwerkzaamheden. Wij zijn trots dat we Riley de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Benieuwd naar zijn passie en zijn favoriete boom?

Riley Roovers

Stagiaire Outdoor Manager

Ik ben werkzaam bij Hoveniersbedrijf Stef sinds:

Najaar 2016

Mijn passie is…

lekker met mijn handen werken in de frisse buitenlucht en een mooi resultaat achterlaten voor een tevreden klant.

Ik heb gekozen voor Hoveniersbedrijf Stef omdat…

ik via-via hoorde dat het een goed leerbedrijf is. Tijdens de kennismaking en de eerste werkzaamheden voelde ik me al snel op mijn plek. Stef bied me diverse mogelijkheden om me verder te ontwikkelen en leert me de fijne kneepjes van het vak.

Mijn werkzaamheden zijn…

assisteren met het aanleggen en onderhouden van alle voorkomende tuinen. Daarnaast ondersteun ik Stef met ontwerpen en diverse kantoorwerkzaamheden.

Mijn favoriete boom of plant is… omdat…

de Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’ omdat deze een mooie piramidale groeiwijze en herfstverkleuring heeft. Daarnaast kan de boom veelzijdig gebruikt worden en groeit hij op alle gronden.